Webinar Fokus: film

WEBINAR: Velkommen til et dykk inn i hvordan film kan brukes som ressurs. Tirsdag 16. mars, klokken 13.00 og klokken 18.00
Bli med på live webinar sammen med Anne Solfrid Brennhovd og Margunn Serigstad Dahle, forfatterne bak boken Fokus: Film, Film som ressurs i menigheten, samt Kay-Morten Aarskog, undervisningsleder i DnK i Øvre Eiker.
Webinaret varer i omtrent en time. Velg mellom to ulike tidspunkt, klokken 13.00 eller 18.00 når du melder deg på.
Pris: 500,- (Det inkluderer boken Fokus: film, Film som en ressurs i menigheten. Ved sen påmelding kommer boken i etterkant av arrangementet).
Påmeldingsfrist: 15. mars!
På dette webinaret får du en enkel innføring og en dypere forståelse når det gjelder film som formidler av verdier og livssyn. Du vil få ulike verktøy både for egen del, grupper og større samlinger, og forfatterne gir mange eksempler og praktiske tips. Filmen Soul (Disney/Pixar) vil bli mye brukt, så se den gjerne på forhånd.
Dette webinaret er like aktuelt enten du er ansatt eller frivillig i en menighet, arbeider blant ungdom på folkehøyskole eller bibelskole, eller er opptatt av film i familien eller rent personlig.
Seminaret passer for alle som er opptatt av å kunne bruke film som verktøy for å få i gang den gode samtalen, dele varige verdier og gi hjelp til å vokse i den kristne tro.