Bli en Damaris-partner!

Du kan gi en enkeltgave eller bli fast giver. Gir du over 500 kroner til Damaris Norge i løpet av ett år, har du rett på skattefradrag.


Bli fast giver: Klikk her.

Gi en enkeltgave: Klikk her.


Vårt kontonummer for gaver er 3000.43.58550.

Merk overføringer «gave til Damaris».

Ditt bidrag gjør at vi kan fortsette med å hjelpe mennesker til å forstå vår tid i Bibelens lys, blant annet gjennom våre ulike nettsider, vår podcast og vår formidling via seminarer, foredrag og kurs.

Hva gjør Damaris?

Vi hjelper deg i din skolehverdag, menighet, organisasjon eller kirkesamfunn til å ta populærkulturen og vårt mediemangfold på alvor, uten å miste misjonsoppdraget av syne.

Damaris Norge utvikler samtale- og formidlingsressurser til å forstå samtida i lys av Bibelen. Vi lager blant annet samtaleguider til filmer, undervisningsopplegg til skoler og analyser som gir dypere forståelse av det vi ofte kaller «bare underholdning» ved første blikk. Vi tilbyr skolebesøk, seminarer og temakvelder.

Vi vil avdekke spor av livssyn som egentlig formidles i populærkulturen, og hvordan disse enten samsvarer eller står i motsetning til Bibelen.

Damaris Norge står bak nettsidene snakkomtro.no, konfirmantonline.no, damaris-skole-vgs.no, damaris-skole-grs.no og snakkomgud.no.