Bli en Damaris Norge-giver!

Du kan gi en enkeltgave eller bli fast giver. Gir du over 500 kroner til Damaris Norge i løpet av et år, har du rett på skattefradrag.

Vårt kontonummer er 3000.21.76234.

Vipps: 568718 (Damaris Norge gave)

Merk overføringer «gave til Damaris».

Britt-Ellen Skregelid Birkeland

Britt-Ellen Skregelid Birkeland er administrasjonsleder og redaktør for Damaris Skole Grs

Ta kontakt med Britt-Ellen Skregelid Birkeland dersom du ønsker å bli fast giver. Tlf 940 94 021.

Ditt bidrag gjør at vi kan fortsette med å hjelpe mennesker til å forstå vår tid i Bibelens lys, for eksempel gjennom nettsidene snakkomtro.no og konfirmantonline.no.

 

Hva gjør Damaris?

Vi hjelper deg i din skolehverdag, menighet, organisasjon eller kirkesamfunn til å ta populærkulturen og vårt mediemangfold på alvor, uten å miste misjonsoppdraget av syne.

Damaris Norge utvikler samtale- og formidlingsressurser til å forstå samtida i lys av Bibelen. Vi lager blant annet samtaleguider til filmer, undervisningsopplegg til skoler og analyser som gir dypere forståelse av det vi ofte kaller «bare underholdning» ved første blikk. Vi tilbyr skolebesøk, seminarer og temakvelder.

Vi vil avdekke spor av livssyn som egentlig formidles i populærkulturen, og hvordan disse enten samsvarer eller står i motsetning til Bibelen.

Damaris Norge står bak nettsidene snakkomtro.no, konfirmantonline.no, damaris-skole-vgs.no, damaris-skole-grs.no og snakkomgud.no. 

Damaris Norge har kontonummer 3000.21.76234.

Merk overføringer «gave til Damaris».