Filmfestivalen i Haugesund

For andre år på rad, var nettverket Kirke og film en del av filmfestivalen i Haugesund. Damaris Norge var denne gangen også med som bidragsyter på nettverket.

– Det er viktig for oss å være til stede under filmfestivalen i Haugesund. Her kan vi på en unik måte ta pulsen på samtidsfilmen og forberede høstens arbeid med artikler, samtaleguider og andre ressurser. Samtidig er Kirke og film en viktig arena for nettverksbygging og faglig profilering og samarbeid, sier daglig leder i Damaris Norge, Lars Dahle.

Damaris bidro faglig på nettverket Kirke og film og laget også samtaleopplegg til filmfestivalens skolevisning av den prisbelønte filmen Hva vil folk si. Sistnevnte skjedde på vegne av skoleetaten i Haugesund.

Damaris-medarbeiderne fikk selvsagt anledning til å se en rekke filmer under dagene i Haugesund, i tillegg til de tre festpremiene på Skjelvet, Blindsone og Føniks. Overraskende nok ble også team- og produksjonsleder i Damaris Norge en stemme på direkten rett etter premierenSkjelvet…!

———

(På bildet, fra høyre: Anne Solfrid Brennhovd, Margunn Serigstad Dahle og Lars Dahle. Foto: Leif Rune Sundli, Sandefjord Kirkeakademi)