Damaris Norge til europeisk lederkonferanse i Polen

19.-24. mai 2018 går den årlige konferansen ELF (European Leadership Forum) av stabelen i Wisla, Polen. Her samles evangeliske ledere i ulike nettverk for å forene krefter for Guds rike. Lars Dahle fra Damaris Norge sitter i styringskomiteen for ELF, samt leder nettverket for Media Communicators sammen med Margunn Serigstad Dahle.

Under årets program skal flere fra Damaris Norges stab bidra med workshoper og seminarer:

.

– Margunn Serigstad Dahle har seminaret Preparing Our Hearts and Minds sammen med Vesna Radeka fra Serbia.

– Margunn Serigstad Dahle skal også ha workshopen Women at Work: Cultivating a Career and a Relationship with God, samt seminar på medienettverket: Teaching Media Literacy Across Cultures: A Missiological Approach

– Anne Solfrid Brennhovd skal ha en workshop om Truth, Identity, and Morality: Tweens, TV-shows and the Gospel, med fokus på TV-serier som The Descendants, Winx og Trollhunters.

– Lars Dahle leder samlingene i medienettverket, samt paneldebatt og gruppediskusjoner.

I tillegg deltar nesten hele staben på forumet.

Formålet med ELF er å forene, utruste og gi ressurser til evangelikale ledere for å fornye den bibelske kirken og evangelisere Europa. På denne årlige samlingen får deltakerne mulighet til å identifisere felles behov og finne ressurser til å møte dem, samt å møte andre ledere og bli trent, opplært og oppmuntret. En slik samling av evangelikale, kristne grupper har mulighet til å gjøre det ingen enkeltstående organisasjon kan gjøre alene: å bygge broer mellom Guds globale ressurser og lokale ledere fra hele Europa.

Forumet tilbyr mentorprogram, både under samlingen og program som går gjennom hele året.

I tillegg er ELF en fantastisk mulighet til å knytte kontakt med fremragende ressurspersoner på ulike områder, slik at man kan dra i gang eventer, strategier og partnerskap i sitt eget hjemland i etterkant.