Apologetikkhelg på Jæren

Lars Dahle, Margunn Serigstad Dahle, Morten Marius Larsen og Stefan Gustavsson blir med.

Er du lærer? Fredag ettermiddag (17.00-19.00) blir det et seminar om identitet og integritet som kristen lærer, samt en kort innføring i læremiddelanalyse med Margunn Serigstad Dahle. Seminaret koster 100 kroner.

Helgen 18.-20. januar blir det gode muligheter for å få en innføring i vanlige spørsmål til kristen tro på Kleppe bedehus på Jæren. Hvordan kan man tro på en god Gud i en vond verden? Er ikke Bibelen en eventyrbok? Hva med tro og vitenskap, kan de gå sammen?

Fredag kveld (NB: Klokken 19.30, ikke klokken 20.00!) blir det samling for Unge Voksne, fra 1.VGS og oppover. Lars Dahle underviser om Apg 26: Trenger troen forsvares. Samlingen er gratis.

Lørdag formiddag er spekket av gode seminarer. Samlingen begynner klokken 11, før det går slag i slag med ulike tema fra klokken 11.30. Denne dagen koster 300 kroner, og inkluderer lunsj. (Makspris for helgen er 300,-.) Se program, eller sjekk Facebookarrangement.

Lørdag kveld (20.00) har Klepp Kristelige Ungdomsforening (UF) samling. Der snakker Morten Marius Larsen om apologetikk. Søndag formiddag taler Stefan Gustavsson på gudstjeneste (11.00).

Arrangementet er et samarbeid mellom Damaris Norge og Fokus Hverdagsmenighet.(NLM), Kleppe bedehus.